Espanyol
Esports Futbol 01/07/2015

Héctor Moreno, operat amb èxit del cinquè metatarsià del peu dret

El defensa mexicà serà baixa per les properes dues setmanes, de forma que es perdrà la Copa Oro

Ara
1 min
Héctor Moreno, en acció contra el Betis

BarcelonaEl defensa mexicà Héctor Moreno ha estat operat amb èxit a Houston, on se li ha retirat el material quirúrgic d'una intervenció que se li va realitzar fa sis anys, quan era jugador de l'AZ Alkmaar. "Ha estat una cirurgia neta, amb molt bons resultats", ha comentat el Dr. Gerardo Aguilar, present en la seva operació, a càrrec del Dr. Thomas J. Parr.

Aguilar també ha comentat que Moreno "portarà una bota almenys durant una setmana com a protecció". El jugador ja es troba descansant a l'hotel de concentració de la seva selecció, si bé el tècnic de Mèxic va anunciar dilluns que Moreno seria baixa per la Copa Oro. "Cal esperar els temps de cicatrització de la ferida, que són entre 12 i 15 dies, i després iniciarà els treballs de rehabilitació, amb una bota especial i sota la vigilància del kinesiòleg de la selecció", va avançar.

El director de les Seleccions Nacionals mexicanes, Héctor González Iñárritu, ha explicat que la baixa de Moreno es deu a que no volen forçar el defensa. "No arriscarem a que en 15 dies forci i pugui lesionar-se la base del cinquè metatarsià", ha matisat. Oswaldo Alanís, del Chivas, serà el seu substitut.

stats