Hermoso revela les intromissions de Vilda: "Quan anàvem a dormir havíem de deixar la porta oberta"

La futbolista relata al programa 'Planeta Calleja' de Cuatro un dels episodis que més molestaven a les jugadores

ARA
2 min
Captura de l'entrevista de Jesús Calleja a Jennifer Hermoso

BarcelonaUnes noves declaracions de Jennifer Hermoso han tornat a aixecar polseguera. L'actual jugadora del Tigres mexicà i campiona del món amb la selecció espanyola és una de les primeres convidades de la pròxima temporada al programa de Cuatro, Planeta Calleja. La futbolista, que ja va participar recentment en la retransmissió de les campanades d'any nou a Televisió Espanyola, revela a Jesús Calleja un nou episodi de la relació que les jugadores internacionals mantenien amb l'exseleccionador estatal Jorge Vilda, de qui van demanar la dimissió en nombroses ocasions.

En un avançament de l'episodi, que s'emetrà dilluns (22.50 h), Hermoso revela una de les peticions que Vilda feia a les jugadores. "Quan anàvem a dormir havíem de deixar la porta oberta i esperar que ell passés a la nit i deixar que parlés amb nosaltres", explica la futbolista amb relació a una pregunta de Calleja sobre una de les coses que més molestaven a les jugadores. "Deia que era l'únic moment que tenia per parlar personalment amb nosaltres, malgrat que tenia tot el dia. Entre que trucava a la primera porta on hi havia les primeres jugadores i que arribava a l'última, potser hi havia jugadores que s'adormien", relata l'exblaugrana.

Això no és tot, perquè Hermoso també explica en l'entrevista amb Calleja (amb el qual recorre Islàndia amb motiu del programa) que quan tornaven de comprar, l'exseleccionador les esperava per preguntar-los "què duien a la bossa". Són nous episodis que surten a la llum de la trencadissa irreparable que hi havia entre el gruix de jugadores i Vilda, que va ser destituït del seu càrrec a principis de setembre pel president interí de la RFEF, Pedro Rocha, que ocupa el càrrec de l'inhabilitat Luis Rubiales. Tant l'exseleccionador espanyol com l'expresident estan sent investigats per la justícia arran del petó no consentit que Rubiales li va fer a Hermoso després de la final del passat Mundial.

La futbolista, que fa uns dies va denunciar "assetjament constant" davant del jutge que investiga la causa a l'Audiència Nacional, també explica a Planeta Calleja que sabia a què s'enfrontava quan va fer el pas de denunciar el petó no consentit de Rubiales. "Sí, ho sabia, i també tinc clar que si no ho hagués fet, si hagués acceptat llavors fer un vídeo [tal com li van requerir des de la cúpula de la RFEF] dient que no havia passat res, tenia claríssim que podia haver aconseguit coses extraesportives que m'haurien ajudat molt. Però vaig sentir el valor, vaig tenir la força i, sobretot, sentia que estava fent alguna cosa que per a mi era el correcte. Era l'única cosa que prevalia en aquell moment".

stats