Esports Futbol 12/03/2021

Hidalgo demana un Sabadell atrevit a Castelló

À.G.
1 min
Antonio Hidalgo, entrenador del Sabadell

BarcelonaEl Sabadell visita aquest dissabte el Castelló (20.30 h, Movistar La Liga 2) en un partit decisiu en la lluita per mantenir la categoria, ja que els dos equips ocupen posicions de descens. Reforçat per la bona imatge exhibida contra el Las Palmas i el Leganés, el conjunt albinegre vol fer-se fort al Castàlia. “Hem de veure com reaccionem després d’una derrota. Abans del partit de l’altre dia teníem molt bones sensacions. Hem treballat amb tranquil·litat. El Castelló és un rival directe i, per tant, és un partit molt important per a nosaltres. Hem de recuperar les sensacions que teníem abans de Màlaga i creure molt en el que fem”, reconeix Antonio Hidalgo, entrenador del Sabadell.

“Hem de ser valents i atrevits. Serà un partit amb alternatives. Ells són un equip difícil d’atacar i arriben en bona dinàmica. Haurem d’estar molt concentrats. El compromís que tenen els jugadors és brutal. Hi ha jugadors que posen per davant el Sabadell al seu físic. Per això és molt important estar al seu costat sempre”, explica Hidalgo.

Quatre partits sense guanyar

El Sabadell arriba al partit després d’una mala ratxa de resultats, ja que encadena quatre partits sense guanyar i, a més, no ha marcat cap gol en les tres últimes jornades, en les quals tan sols ha pogut sumar un dels nou punts en joc.

stats