FUTBOL - PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 19/12/2015

Hiddink aterra al Chelsea; Cesc a la corda fluixa

L'equip 'blue' ha superat el Sunderland per 3-1

M.m.
1 min
Guus Hiddink / EFE

BarcelonaEl Chelsea va fer oficial el fitxatge de Guus Hiddink com a relleu de José Mourinho a la banqueta blue. El tècnic holandès, de 69 anys, va ser confirmat minuts abans del partit que l’equip de Stamford Bridge va guanyar contra el Sunderland per 3-1. De fet, el mateix Hiddink va veure el partit des de la llotja de l’estadi al costat del propietari del club, Roman Abramóvitx.

La sortida de Mourinho no seria l’única possible al Chelsea, aquest hivern. Cesc Fàbregas també estaria en el punt de mira. Segons publica aquesta setmana The Times, el futbolista català ha tingut diferents enfrontaments amb els seus companys i els capitans s’haurien reunit amb Abramóvitx per demanar que li busquessin una sortida en aquest mercat d’hivern “per aconseguir la pau al vestidor”.

Encara en clau Chelsea, José Mourinho va emetre un comunicat en què assegurava que el seu comiat no havia sigut de mutu acord sinó que havia sigut el club qui havia decidit fer-lo fora. El portuguès va desmentir que s’agafés un any sabàtic i va assegurar que estava “a punt per tornar a entrenar”.

stats