FUTBOL
Esports Futbol 23/03/2018

Ibrahimovic: el rei dels traspassos arriba a la MLS

El suec ha rescindit el seu contracte amb el Manchester United i arriba a Los Angeles Galaxy

Ara
1 min
Ibrahimovic: el rei dels traspassos apunta a la MLS

BarcelonaLa luxosa parella que formaven Zlatan Ibrahimovic i José Mourinho al Manchester United s'ha acabat aquest dijous. El club anglès ha confirmat aquest dijous que rescindeix el contracte amb el futbolista suec (encara li quedaven quatre mesos) i el suec marxa a a la Major League Soccer dels Estats Units, concretament, als Los Angeles Galaxy. El suec ha pagat una pàgina sencera de publicitat al Los Ángeles Times per anunciar la seva arribada.

Ibrahimovic deixa la disciplina del conjunt de Manchester amb un balanç de 29 gols en 53 partits. Aquesta temporada, una greu lesió el genoll i la incorporació del Lukaku, han minvat el protagonisme de l'atacant suec que ha fet les maletes cap a Los Angeles. Ibrahimovic és un futbolista amb una personalitat que no deixa indiferent a ningú allà on va i, al llarg de la seva carrera, ha protagonitzat diversos i sonats traspassos.

Tots els traspassos d'Ibrahimovic

Del Malmoe a l'Ajax

(7.800.000 euros)

De l'Ajax al Juventus

(16.000.000 euros)

Del Juventus a l'Inter

(24.800.000 euros)

De l'Inter al Barça

(69.500.000 euros)

Del Barça al Milan

(24.000.000 euros)

Del Milan al PSG

(21.000.000 euros)

Després del PSG, Zlatan Ibrahimovic va arribar al Manchester United com a agent lliure. Ara passa el mateix amb la seva incorporació per Los Angeles Galaxy.

stats