Futbol Català
Esports Futbol 29/12/2010

Ronaldinho fitxant per l'Olesa o De la Peña pel Badalona, entre les innocentades del futbol català

Sant Andreu i Europa ja són uns clàssics de les bromes del dia dels Sants Innocents

àngel Garreta
1 min
El "fitxatge" de Ronaldinho per l'Olesa

BarcelonaLa tradició de penjar llufes a l'esquena de la gent s'està perdent any rere any pel dia dels Sants Innocents. No obstant, les bromes, sobretot per internet, segueixen tenint una forta presència cada 28 de desembre i també al futbol català més modest. Badalona, Sant Andreu, Europa i Olesa protagonitzen les més destacades de la jornada d'ahir.

La més atrevida de totes és la de l'Olesa. El club, al seu portal web oficial, va fer públic un suposat acord amb Ronaldinho per jugar amb els blanc-i-verds fins a final de temporada. No es va quedar curt tampoc el Badalona, qui va fer una broma per partida doble. D'una banda, va anunciar la coneguda marca de cervesa argentina Quilmes com nou patrocinador de la seva samarreta a la vegada que confirmava l'arribada d'Ivan De la Peña a les files del club escapulat.

Sant Andreu i Europa juguen amb el seu estadi

El club quadribarrat, que està d'estrena de nous seients al Narcís Sala, va patir una tragèdia per culpa de les baixes temperatures i totes les seves cadires van perdre el color i es van tornar blanques. Per la seva banda, el Nou Sardenya de l'Europa estrenava un flamant videomarcador electrònic com el d'un estadi de Primera Divisió.

stats