Espanyol
Esports Futbol 02/10/2014

Joan Collet demana facilitats a Hisenda per acabar amb els deutes de l'Espanyol

El president de l'Espanyol accepta les presses del ministre Montoro però li reclama la llei de l'esport amb urgència

Efe
1 min
Joan Collet, Kiko Casilla i Òscar Perarnau / RCDESPANYOL

Cornellà de LlobregatEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha demanat aquest dijous, durant la renovació del porter Kiko Casilla, facilitats a Hisenda per solucionar els deutes dels clubs de futbol, tal com ha reclamat recentment el ministre Montoro.

"Entenem les seves declaracions on diu que no tots els ciutadans d'Espanya han d'assumir els deutes dels clubs, que no hi pot haver aquests ajornaments, encara que no entenem que el deute de molts anys calgui pagar-lo ara en quatre o cinc, perquè és molt difícil", ha explicat el dirigent blanc-i-blau.

De tota manera, Collet ha reconegut que la qüestió plantejada pel ministre "és un tema preocupant per a tots, també per a nosaltres per la nostra tresoreria". "Sempre hem dit que és important que existeixin aquestes mesures de control. Són necessàries i creiem que haurien d'haver-se pres abans", ha postil·lat.

El president blanc-i-blau ha recordat que estan esperant la "famosa" llei de l'esport, que aposta per una "venda centralitzada" dels drets televisius. "Que Montoro tingui en compte que si treu aquesta llei estarà en la línia d'Europa. Amb un repartiment més just estaríem cobrant cinc, sis o set milions més l'any", ha dit.

De fet, Collet ha afegit que signaria amb Montoro "que tregui aquesta llei, cobrem això i li paguem tot a Hisenda". "Així, d'aquí quatre o cinc anys el futbol espanyol no tindrà cap deute", ha augurat.

stats