Esports Futbol 02/07/2012

Joan Collet: "La nostra intenció era renovar Javi Márquez, però ell no va acceptar"

El conseller delegat de l'Espanyol ha parlat aquest dilluns sobre la venda de Márquez i la renovació de Verdú i Cristian Álvarez

Ara
1 min
Joan Collet, durant una entrevista

BarcelonaJoan Collet, conseller delegat de l'Espanyol, ha explicat aquest dilluns en roda de premsa que la intenció del club blanc-i-blau era renovar Javi Márquez, però que el jugador barceloní, ja traspassat al Mallorca, no ho va voler: "Des del primer moment la intenció era renovar-lo. Ell portava molts mesos amb una oferta sobre la taula però no va acceptar", ha explicat Collet. Sobre el recent fitxatge de Sergio Tejera, el directiu espanyolista ha apuntat que tant Mauricio Pochettino, tècnic del primer equip, com Ramon Planes, director esportiu, estaven molt interessats en el jove futbolista. Tejera, ex del Chelsea i del Mallorca, ja havia jugat a l'Espanyol en la seva etapa de juvenil.

Respecte a la situació de Joan Verdú i Cristian Álvarez, amb qui s'està negociant una ampliació de contracte, Collet s'ha limitat a dir que "cada vegada que ens reunim l'acord està més a prop, però no crec que es pugui tancar a curt termini tot i que els dos tenen interès a seguir". Sobre Álvaro Vázquez, el conseller delegat ha insistit que com a jugador de la casa "ha de fer un pas important. Esperem que ell prengui una decisió i no ho deixi tot en mans del seu representant. Si l'objectiu és marxar gratis la pròxima campanya, el club també haurà de dir alguna cosa"

Collet també ha aprofitat per confirmar que l'Espanyol està estudiant la possibilitat de comprar una plaça vacant en cas que algun equip de Segona Divisió B desaparegui: "Ho estem pensant i ens hem posat en contacte amb la RFEF i la FCF per mostrar el nostre interès i veure fins on arriben. La temporada passada ja ho vam valorar. Si les condicions econòmiques són favorables, intentarem aconseguir aquesta plaça", ha explicat.

stats