Espanyol
Esports Futbol 14/03/2013

Joan Collet, sobre Joan Verdú: "No podem renovar algú només perquè ens aplaudeixin"

El president de l'Espanyol ha parlat al programa 'Sin concesiones'

Efe
1 min

BarcelonaEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha assegurat que malgrat la importància del migcampista Joan Verdú a l'equip, pel que ha confessat que farà un esforç en la seva renovació, "no podem renovar algú només perquè ens aplaudeixi l'afició i després tenir problemes en un o dos anys".

"No m'agrada hipotecar-me i menys veient com està el futbol actualment. Tenim un límit. Estem gestionant el present i el futur", ha apuntat en el programa 'Sin concesiones'. De tota manera, ha destacat la qualitat de Verdú: "És un futbolista bandera del nostre equip i si té ofertes és perquè se les ha guanyat".

El màxim mandatari blanc-i-blau ha assegurat que "la renovació de Verdú no s'ha posat complicada". El club i el representant del migcampista mantenen contactes i cap de les dues parts tanca les portes a arribar a un acord, encara que ajornen la decisió a final de temporada.

D'una altra banda, Collet ha valorat el futur de l'entrenador Javier Aguirre, la renovació del qual també està a sobre la taula: "Crec que seria just que ho fes però hi ha altres criteris. Li ha de semblar bé al director esportiu. Per la meva part, tant de bo un entrenador estigui cinc o sis anys, et dóna estabilitat".

En qualsevol cas, el president de l'entitat catalana ha detallat que "el lògic", en el cas del tècnic mexicà, "és tractar el seu futur al final de temporada". "Ell està content amb el club i la ciutat i nosaltres també ho estem amb ell", ha afegit el dirigent blanc-i-blau.

stats