Espanyol
Esports Futbol 28/02/2013

Joan Verdú: "El meu objectiu és quedar-me a l'Espanyol"

El migcampista de l'Espanyol ha recordat que tots els jugadors que acaben contracte saben que la prioritat és l'equip

Efe
1 min
Verdú controla la pilota davant Nacho, del Betis

Sant Adrià de BesòsJoan Verdú, migcampista de l'Espanyol, ha dit que tant ell com tots els que acaben contracte al final d'aquesta temporada saben que la prioritat és l'equip: "Sabem la situació en la qual està el club i ho entenem, l'entitat està per damunt d'aquestes coses ara".

Sobre les negociacions per a la seva renovació, Verdú ha insistit que vol seguir en l'Espanyol. "El meu objectiu és quedar-me, és la meva primera intenció. Que les dues parts s'asseguin a parlar és positiu, però després ja veurem, tothom voldrà el millor", ha explicat el futbolista.

A més de les diferències econòmiques, Verdú valorarà el projecte que li presenti l'entitat. "Quan dic que estudiaré el tema esportiu em refereixo a tot una mica. Jugar a Europa seria important, m'encantaria fer-ho amb l'Espanyol, però també hi ha el tema institucional (convuls en els últims mesos)", ha dit.

D'una altra banda, el migcampista ha destacat la importància del xoc amb el Valladolid: "Tenim un partit clau a casa, si guanyem els passarem. Fins ara les nostres estadístiques són immillorables, estem en una línia ascendent i amb plena confiança de seguir treballant com fins ara, podem vèncer qualsevol".

L'objectiu és la permanència, encara que Verdú s'ha mostrat ambiciós. A més, la final de Copa entre Madrid i Atlètic i la fins ara sanció del Màlaga deixa dues places més a Europa. "És clar que ho mirem, cap amunt i cap avall, i sabem que el vuitè està a sis punts. Mai hem rebutjat anar cap endavant", ha comentat.

stats