BARÇA
Esports Futbol 06/05/2012

John Carlin: "Guardiola és Hamlet. No deixa de pensar i pensar"

L'escriptor i periodista britànic explica en un article a 'El País' que Guardiola necessita superar la seva adicció al futbol i evaluar si realment el vol deixar

Ara
1 min

Barcelona"Pep Guardiola és diferent. El normal, el que s'espera dels entrenadors, és que visquin, mengin i respirin futbol, i que la seva gana de títols sigui insaciable, fins que la mort els separi", explica John Carlin en el seu article publicat a el diari 'El País'.

La diferència entre Guardiola i els altres entrenadors és, per a Carlin, que "potser Guardiola és conscient de ser un malalt, ell és capaç de mirar més enllà del futbol, de la victòria i la derrota al camp i per això ha arribat a la conclusió que li aniria bé intentar superar la seva addicció, o almenys viure un període de convalescència per avaluar si realment vol o pot deixar la 'droga' i, si descobreix que no pot, doncs tornar a entrenar i assumir el seu destí amb una claredat renovada i convicció", explica.

Carlin, a més, diu que "Guardiola és Hamlet. No deixa de pensar i pensar. Li dóna voltes a tot i s'ho qüestiona tot", diu i afegeix que Guardiola, com Hamlet, "dóna i donarà que parlar"

stats