Futbol
Esports Futbol 09/06/2015

Jordi Alba: "Piqué no ha faltat el respecte a ningú"

El lateral del Barça demana que no es doni més importància a les paraules del central durant la celebració de campions del Barça al Camp Nou

Efe
1 min
Jordi Alba, amb Sergio Ramos en un entrenament de la selecció espanyola a Las Rozas / ZIPI / EFE

MadridJordi Alba ha defensat la celebració del seu company Gerard Piqué després de guanyar la Champions i ha afirmat que "no ha faltat el respecte a ningú" en recordar la figura del cantant colombià Kevin Roldán i la festa privada del portuguès Cristiano Ronaldo.

"No cal donar-li importància, en celebracions s'han dit moltes coses i no ha faltat el respecte a ningú, a cap jugador ni a ningú. No cal donar-li més voltes", ha assegurat.

El retrobament de Piqué amb els jugadors internacionals del Reial Madrid era la imatge més buscada a la tarda de dilluns. Jordi Alba ha revelat que no han parlat res sobre la celebració que va realitzar el central català amb aquest dard d'ironia al seu gran rival.

"Ens quedem amb què hem guanyat el triplet i la resta no ens interessa. No hem faltat el respecte a cap jugador ni a cap club. No ens han dit res perquè no s'ha faltat el respecte a ningú", ha sentenciat.

stats