Futbol
Esports Futbol 24/02/2013

Jordi Amat es rescabala d'un autogol amb un golàs des de 45 metres que no dóna el triomf al seu Rayo

El central, cedit per l'Espanyol, que s'havia marcat un gol en pròpia porteria un minut abans, ha sorprès el porter del Valladolid, Dani Hernández, amb un xut des del mig del camp. El Rayo, però, ha perdut 1-2 contra el Valladolid

BarcelonaJordi Amat ha fet el gol de la jornada. El central del Rayo Vallecano, club on està jugant cedit per l'Espanyol, ha marcat l'1-1 contra el Valladolid amb un potent xut des del mig del camp, justament un minut després d'haver-se fet un autogol.

El defensa català ha vist avançat Dani Hernández i l'ha sorprès amb un obús des de més de 45 metres. El gol no ha servit per a què els madrilenys guanyessin a Vallecas, on han perdut 1-2. Manucho, després d'una assistència de Bueno, ha donat el gol de la victòria a l'equip de Djukic.