Primera Divisió
Esports Futbol 01/03/2013

José Mourinho evita parlar abans del clàssic i envia Kaká a la roda de premsa

El futbolista espera tenir minuts contra el Barça. "No m'he sentit un jugador acabat, però he passat per una situació incòmoda", ha dit

Ara
1 min
Kaká

MadridJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, no ha parlat a la roda de premsa prèvia al clàssic d'aquest dissabte contra el Barça. El tècnic portuguès ha enviat Kaká a atendre els mitjans de comunicació.

"L'entrenador no ens ha dit amb quin equip jugarem contra el Barça", ha explicat Kaká. "No m'he sentit un jugador acabat, però he passat per una situació incòmoda. Sempre he sabut en quines condicions estava. El partit d'aquest dissabte és una bona oportunitat per a mi", ha analitzat el futbolista.

"Tinc dos anys més de contracte i vull seguir aquí, però no vull ser un problema per al club", ha dit Kaká, que ha reconegut que els jugadors del Reial Madrid prefereixen jugar la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu i no al Camp Nou.

Segons Kaká, "tenim moltes ganes de guanyar. Contra el Barça sempre és un partit especial i jugarem amb una motivació extra. 16 punts són molts, però anem pensant partit a partit. L'objectiu és baixar la renda als 13 punts".

"No pensem en deixar el Barça en crisi", ha afegit Kaká.

stats