1a divisió
Esports Futbol 06/02/2011

Mourinho marxa satisfet per fer rotacions i guanyar la Reial Societat "amb tranquil·litat"

L'entrenador del Reial Madrid ha elogiat el partit d'Adebayor, Lass, Garay, Marcelo i Özil; i ha tornat a demanar protecció per la "contundència dels rivals" amb CR7

Martí Molina
2 min
José Mourinho, durant el partit entre Reial Madrid i Reial Societat

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, s'ha mostrat satisfet amb els seus jugadors després de la victòria a casa contra la Reial Societat (4-1), en un partit on el portuguès ha pogut fer rotacions al seu equip titular sense que això afectés en el resultat.

“Hem jugat un bon partit des de l'inici fins que ens hem posat 3-0 al marcador”, ha dit Mourinho, que també ha reconegut que “amb aquest avantatge hem tingut alguns moments on no hem jugat gaire bé i per això ens han marcat”. De totes maneres, el portuguès marxa content per “haver pogut guanyar amb tranquil·litat i donar descans a alguns dels jugadors que portaven més minuts”.

Emmanuel Adebayor, fitxatge d'hivern del Reial Madird, ha debutat com a titular i ha anotat un gol, una actuació que ha merescut l'elogi de Mourinho. De la mateixa manera, també ha elogiat jugadors com Lass, Garay o Marcelo per l'actuació d'aquest diumenge.

Tot i això, Mourinho ha estat qüestionat pel fet que no donés més minuts a Canales. “Si no faig rotacions sóc un irresponsable per carregar massa els jugadors. Si en faig moltes, també sóc un irresponsable per llançar el partit. Avui he fet un entremig i hem guanyat 4-1”, ha dit per reivindicar la seva decisió.

Menció a part per Özil, de qui n'ha qualificat les habilitats futbolístiques “malgrat ser un nen de 22 anys”. L'entrenador ha destacat que s'hagi “guanyat els elogis dels aficionats i la premsa” i ha assegurat que “és un jugador de futur pel club”. I també ha volgut enviar un nou missatge en defensa de Cristiano Ronaldo, primer elogiant-lo per la “gran temporada” que està fent i després per criticar la “contundència dels rivals” amb el jugador. "Amb ell tothom s'atreveix a posar-hi el peu; amb altres no s'hi atreveixen", ha conclòs.

Per últim, José Mourinho ha assegurat que “tot i la victòria del Barça, el meu sentiment era que aquest vespre tornaríem a estar a 7 punts”, tal com ha succeït. I ha llençat un missatge per evitar el nerviosisme de l'entorn blanc pel desavantatge a la classificació: “Sempre he guanyat la lliga com a entrenador, excepte un any que vaig quedar segon amb el Chelsea”, ha dit. I ha conclòs que “si al final quedem segons no passarà res, però el més important és competir fins al final i no regalar el campionat”.

stats