Futbol Femení
Esports Futbol 19/06/2015

Les jugadores de la selecció espanyola de futbol demanen un canvi d'entrenador

Les 23 integrants del combinat han denunciat en un comunicat les mancances en la seva preparació per al Mundial del Canadà

Efe
1 min
Ignacio Quereda, durant un partit / AFP

MadridLes 23 integrants de la selecció espanyola femenina de futbol han denunciat en un comunicat les mancances en la seva preparació per al Mundial del Canadà i han expressat la necessitat d'un canvi, petició que ja han trasllat al seleccionador Ignacio Quereda i al seu cos tècnic.

En un comunicat datat a Toronto, on en les pròximes hores agafaran un vol de tornada a Madrid, les futbolistes han explicat el següent: "La preparació del Mundial no ha estat la correcta, els amistosos inexistents, l'aclimatació escassa, l'anàlisi dels rivals i la forma de preparar els partits insuficients".

"Aquesta ha estat la dinàmica durant molt de temps. Creiem que s'ha acabat una etapa i que necessitem un canvi. Si es perd la confiança i no s'és capaç d'arribar a un grup, és difícil assolir objectius", han explicat.

L'eliminació de la selecció espanyola, que en la seva primera participació en una cita mundialista no ha pogut assolir l'objectiu fixat, els vuitens de final, ha evidenciat l'escletxa que hi ha entre les jugadores i el cos tècnic liderat per Ignacio Quereda des de fa 27 anys.

stats