FUTBOL
Esports Futbol 13/05/2018

El Juventus empata i aixeca el seu setè títol de Lliga consecutiu

Els d'Allegri han decidit la Sèrie A a l'Estadi Olímpic de Roma (0-0)

Ara / Efe
1 min
El Juventus empata i aixeca el seu setè títol de Lliga consecutiu

BarcelonaEl Juventus s'ha proclamat aquest diumenge campió d'Itàlia per 34a vegada en la seva història gràcies a l'empat 0-0 que ha sumat a l'Estadi Olímpic contra el Roma, una jornada abans del final del torneig domèstic. Els 'bianconeri', que van conquistar dimecres passat contra el Milà la seva quarta Copa consecutiva, han signat aquesta nit el seu doblet amb el setè Scudetto consecutiu, una marca inèdita en la Sèrie A.

A l'espera de l'última jornada, el Juventus té un avantatge de quatre punts sobre el Nàpols, que també ha guanyat aquesta jornada. L'empat al camp del Roma, ja classificat per a la pròxima edició de la Lliga de Campions, ha sentenciat la lluita entre els dos equips. Bon partit sobre la gespa, amb intensitat, tot i que no hi ha hagut ocasions clares de gol, especialment a la primera meitat. Tampoc a la represa, amb el Juventus que s'ha centrat en la gestió de la possessió de la pilota intentant defensar un resultat que l'ha fet campió.

Els 'bianconeri' ja havien aconseguit el rècord de títols de Lliga seguits l'any passat (sis) i també havien engrandit la seva marca aquest curs, marcat per l'exigent rivalitat amb el Nàpols. Tot i que aixecar la Sèrie A ja s'ha convertit en un costum, la victòria d'aquesta ocasió és particular per l'esforç extra que s'ha hagut de plasmar sobre la gespa. Mai dos clubs havien sumat tants punts com en aquesta temporada. El Juventus, sempre guiat per Massimiliano Allegri.

stats