FUTBOL
Esports Futbol 21/07/2014

Kroos considera que jugar al Madrid és "el repte més gran" de la seva carrera

El jugador alemany ha explicat en una entrevista els motius que el van portar a fitxar pel conjunt blanc

Efe
2 min
Toni Kroos durant la final del Mundial / ALEX LIVESEY / GETTY IMAGES

MadridL'internacional alemany i nou jugador del Reial Madrid, Toni Kroos, ha explicat en una entrevista publicada a la pàgina web de la Federació Alemanya de Futbol que el seu recent traspàs al club blanc és "el repte més gran" al que s'ha enfrontat en la seva carrera com a esportista.

"El Reial Madrid és el major desafiament. El club és conegut arreu del món, he rebut moltes felicitacions de tots els llocs pel traspàs", ha manifestat Kroos. "M'alegro de poder jugar amb jugadors com Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos o el meu col·lega de selecció Sami Khedira" ha opinat el vigent campió del món que ha apuntat que la seva sortida del Bayern de Munic "és el correcte" per la seva carrera.

De la mateixa manera, el migcampista de 24 anys ha comentat que la seva arribada, al costat de la de nous jugadors, pot ajudar al Reial Madrid a mantenir l'ambició per guanyar nous títols així com revalidar la corona de la Lliga de Campions, i ha posat com a exemple al conjunt de Pep Guardiola. "Amb el Bayern hem aconseguit el doblet després d'obtenir el triplet. Com a futbolista mai s'està satisfet i es vol guanyar tots els títols possibles".

Kroos ha revelat que es va plantejar per primera vegada la seva sortida del Bayern quan les negociacions amb aquest club per la renovació del seu contracte es van estancar, fet que va provocar que decidís escoltar les ofertes d'altres equips.

"El Bayern va ser sempre el meu primer interlocutor i per això vaig descartar entrar en contacte amb altres equips. Però quan després no aconseguim arribar a un acord i van venir a preguntar molts clubs per la meva situació, entre ells els millors clubs del món, vaig arribar vaig decidir que necessitava provar alguna cosa nova", ha explicat Kroos.

No obstant això, el jugador ha negat que la seva decisió hagi estat resultat d'una falta de valoració per part dels dirigents del club bavarès. "He jugat en un dels majors clubs del món i he sigut un jugador fonamental en els últims anys per a diferents entrenadors i amb una gran competència", ha comentat.

"El Bayern m'ha cuidat sempre bé i Pep Guardiola i Matthias Sammer sempre han mostrat la seva confiança en mi. El meu objectiu era tenir nous estímuls", ha assegurat Kroos", ha dit. El migcampista alemany també ha volgut aprofitar l'entrevista per rebutjar les acusacions que inculpen als jugadors de la selecció teutona d'haver estat irrespectuosos amb els argentins durant la celebració a Berlín.

"Que se'ns hagi acusat de discriminar els argentins és abstracte. Entre els esportistes és normal que ens alegrem de les victòries. Això no vol dir que ens burlem de l'adversari. És una llàstima que algunes persones hagin de parlar així de malament", ha dit el jugador blanc.

stats