ESPANYOL
Esports Futbol 08/07/2016

La reducció de capital de l'Espanyol ja està en marxa

Aquest divendres s'ha publicat al BORME l'anunci oficial. El club blanc-i-blau segueix fent camí cap a l'estabilitat econòmica

Roger Requena
1 min
El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, a la junta extraordinària d’accionistes en què va confirmar l’ampliació de capital.

BarcelonaL'Espanyol i el seu nou president, l'empresari xinès Chen Yansheng, segueixen fent camí cap a l'estabilitat econòmica del club. Aquest divendres s'ha publicat al BORME l'anunci oficial per a la convocatòria d'una reducció de capital, proposat i aprovat a la Junta per un 99,97% dels vots.

D'aquesta manera, el capital social de l'entitat veurà disminuït el seu valor en un import total de 21.999.770,14 euros. Això és el resultat de fer la fotografia exacta de l'entitat, i que determina que el valor real actual de les accions és 6 euros, i no 60. D'aquesta forma, es compensen les pèrdues i es restableix l'equilibri entre el capital social i el patrimoni net del club.

La reducció de capital de l'Espanyol ja està en marxa

Posteriorment, s'anunciarà l'ampliació de capital, que es desenvoluparà en dues fases. En primera fase, els accionistes tindran dret de subscripció (30 dies a partir de l'anunci per comprar tantes accions com siguin necessàries per tal de mantenir els percentatges que tenien fins ara). Un cop passi aquest període, durant una setmana –aproximadament– es procedirà a corregir possibles errors i a determinar com queda la nova situació.

En cas que els accionistes no completin els seus percentatges, una opció més que probable, s'obrirà una segona fase de 15 dies en què podran adquirir percentatges més grans que els que tenien. Ara mateix, Rastar té el 85% després de la compra del 26%, part que dominava Genètica Perica. Després de la segona fase segurament superaran el 90% amb escreix.

stats