FUTBOL
Esports Futbol 27/06/2017

L'àrbitre que no va concedir el gol legal del Barça contra el Betis, escollit el millor de l'any a Primera

Hernández Hernández ha rebut la puntuació més alta del curs per part del Comitè Tècnic d'Àrbitres: 9,58

Ara
1 min
El gol del Barça contra el Betis que no ha pujat al marcador

BarcelonaL'àrbitre de Las Palmas Alejandro Hernández Hernández ha estat triat millor àrbitre de la temporada a Primera Divisió. Tot i haver comès una errada important en el partit del Barça al camp del Betis (no va concedir un gol legal als blaugranes tot i que la pilota va traspassar més de mig metre la línia de gol), el col·legiat ha estat triat pel Comitè Tècnic d'Àrbitres el millor del col·lectiu arbitral de Primera Divisió.

De fet, ell mateix al programa 'L'arbitratge des de dins' de Movistar va admetre l'errada: "Quan es produeix l'acció, acaba el partit i veus la imatge, evidentment quedes tocat. Mentiria si digués el contrari. Està en joc el teu prestigi professional; no haver vist una jugada tan clara et provoca un dany mediàtic i futbolístic important".

Hernández Hernández obté un 9,58 de puntuació i supera Carlos del Cerro Grande (9,54) i Jesús Gil Manzano (9,46). Pel que fa als àrbitres catalans, Xavier Estrada Fernández ha acabat la temporada amb un 9,26 i Alfonso Álvarez Izquierdo amb un 9,18.

stats