1a divisió
Esports Futbol 25/08/2014

L'Atlètic de Madrid comença la defensa del títol a Vallecas (22 h)

Simeone, sancionat, dirigirà el partit de la graderia. Tampoc podran jugar els matalassers Raúl García i Arda Turan

Efe
1 min
L'Atlètic de Madrid, vigent campió de Lliga i de la Supercopa d'Espanya / SERGIO PÉREZ / REUTERS

MadridVallecas marca aquest dilluns l'inici d'un nou repte per a l'Atlètic de Madrid, vigent campió de Lliga i recent guanyador de la Supercopa d'Espanya: la defensa del títol. El primer partit del camí és a Vallecas, contra el Rayo Vallecano, en un enfrontament en què no hi haurà l'entrenador Diego Simeone (que acumula un partit de suspensió) ni els jugadors Arda Turan i Raúl García (22 h, C+ Liga i GolT).

Les baixes dels jugadors són importants en l'esquema del conjunt matalasser, invicte en els seus set partits de pretemporada i en el doble duel de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid. Ni tan sols els canvis a la plantilla (nou sortides i nou entrades) alteren les senyes d'identitat de l'Atlètic de Madrid, tot i que les característiques d'alguns nous futbolistes siguin diferents.

El rival, el Rayo, estrena projecte esportiu després del comiat de 18 jugadors i l'arribada de 15. L'equip necessita encara temps per rodar-se i l'entrenador Paco Jémez ha qualificat el primer partit com a "molt difícil".

stats