LIGA BBVA
Esports Futbol 29/11/2014

L'Atlètic de Madrid rep un Deportivo que comença a reaccionar

Mandzukic i Griezmann seran la parella atacant matalassera, en un enfrontament entre el tercer classificat contra el tercer per la cua (12 h, GolT i C+ Liga)

Efe
1 min
Mandzukic, celebrant el gol del triomf de l'Atlètic

MadridL'Atlètic de Madrid, amb Mario Mandzukic i la tornada d'Antoine Griezmann en atac, posa a prova aquest diumenge la seva inalterable fermesa al Vicente Calderón contra un Deportivo de la Corunya que comença a revifar després d'un mal inici de temporada. Serà un duel entre el tercer classificat contra el tercer per la cua.

A nivell esportiu, Raúl García serà una de les novetats matalasseres. A més a més, l'entrenador Diego Simeone introduirà Saúl Ñíguez al migcentre per suplir la baixa del sancionat Gabi. Arda i Koke jugaran al mig del camp, i José Maria Giménez seguirà suplint el brasiler Joao Miranda en defensa.

De la seva banda, el Deportivo intentarà posar fi a una ratxa de 26 partits de Lliga sense conèixer la derrota dels matalassers: fa un any i mig que l'Atlètic de Madrid no perd a casa en la competició domèstica. Els gallecs han pogut mantenir la porteria a zero en els dos últims compromisos i que està en una dinàmica molt més positiva de resultats.

L'entrenador Víctor Fernández apostarà, molt probablement, per una defensa de cinc homes. El tècnic haurà de suplir la baixa d'Albert Lopo, que s'afegeix a les de Luis Fariña, Lucas Pérez i Diogo Salomao.

Alineacions probables:

Atlètic de Madrid: Moyá; Juanfran, Giménez, Godín, Ansaldi; Tiago; Arda Turan, Koke, Saúl, Griezmann; i Mandzukic.

Deportivo de La Coruña: Fabricio; Laure, Diakité, Sidnei, Insua, Luisinho; Juanfran, Wilk, Medunjanin, Cavaleiro; i Hélder Postiga.

Àrbitre: José Antonio Teixeira Vitienes (C. Càntabre).

Estadi: Vicente Calderón (12 h, GolT i C+ Liga).

stats