Esports Futbol 04/04/2015

L'Atlètic de Madrid no falla a l'estadi del cuer (0-2)

El conjunt matalasser supera el Còrdova i es situa a dos punts del Reial Madrid, que juga aquest diumenge

Griezmann celebra el seu primer gol contra l'Almeria / ALBERTO MARTÍN / EFE

BarcelonaL'Atlètic de Madrid no ha volgut ser menys que el Sevilla i també ha sumat els tres punts davant el Còrdova, que és més cuer de la Lliga BBVA (0-2). L'equip de Pablo Simeone, encara viu a la competició estatal, es col·loca a dos punts del Reial Madrid, que juga aquest diumenge.

Els matalassers han encarrilat el triomf instants després de començar a jugar. Al minut 5, el local Zuculini ha perdut una pilota al seu camp i Griezmann, que ha aconseguit l'esfèric, ha encarat la porteria de Juan Carlos i l'ha batut amb un xut potent i ras. Regal dels visitants i diana del francès, la divuitena amb la samarreta madrilenya.

Els andalusos no han sigut rival per als visitants, segurs i efectius. De fet, l'Atlètic ha sentenciat el xoc abans d'arribar al descans gràcies a un gol de Saúl. Un servei de banda fet per Jesús Gámez ha iniciat la jugada, i el jove migcampista ha materialitzat la diana.

Amb els deures fets, els de Simeone s'han dedicat a jugar durant el segon període. L'equip andalús, amb la pólvora mullada, no ha inquietat gaire Oblak, que ha encadenat un altre bon partit i ha aconseguit mantenir la porteria a zero. Els tres punts mantenen les esperances madrilenyes de seguir lluitant pel títol estatal.