Primera Divisió
Esports Futbol 30/04/2012

L’estranya lesió de Koné, el jugador del Llevant que no vol tornar a Sevilla

El davanter ivorià dels granotes té una clàusula que si marca 18 gols renova amb el Sevilla i hi ha de tornar, però ell no vol. Dissabte va marcar el seu 17è gol a la Lliga

Albert Solé
1 min
El jugador del Llevant Koné es treu la samarreta després de marcar un gol

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El Llevant ha penjat una notícia a la seva pàgina web on explica que el seu davanter ivorià, Arouna Koné, podria estar de baixa entre una i dues setmanes per una artritis traumàtica en el metatarsià del peu esquerre, que es va fer durant el partit contra el Granada de dissabte passat. Fins aquí tot seria normal si no fos perquè Koné ja no vol marcar més gols amb el Llevant.

El davanter del Llevant està cedit pel Sevilla, que no comptava amb ell, però li va posar una clàusula en el contracte de cessió: si marca 18 gols o més amb el Llevant renova amb el Sevilla i ha de tornar al Sánchez Pizjuán; si no els marca, queda lliure. Koné, des del primer dia, ha dit reiteradament que no volia tornar a Sevilla –no està content amb el tracte que hi va rebre–, i dissabte va marcar el gol número 17 amb el Llevant contra el Granada. En la celebració d’aquest gol, Koné es va treure la samarreta, cosa que li va suposar una targeta groga, la cinquena de la Lliga.

Al Llevant, on l’equip està jugant per disputar la Champions, la gent es preguntava si marcaria el 18è gol si en tenia l’ocasió en les dues últimes jornades de Lliga. La lesió els ha tret de dubtes.

stats