FUTBOL
Esports Futbol 05/11/2016

Un jutge investiga l'exjugador del Madrid Raúl González per alçament de béns

El jugador hauria presumptament evitat pagar 7,17 milions d'euros als seus creditors, segons 'El Mundo'

Ara
1 min

BarcelonaEl jutge del jutjat d'instrucció número 41 de Madrid, Juan Carlos Peinado, ha ordenat investigar l'exjugador del Madrid Raúl González per un presumpte delicte d'alçament de béns, segons informa el diari 'El Mundo'. L'exfutbolista està acusat, al costat del seu cunyat i la seva mare, de buidar la seva empresa de renovables per eludir el pagament de 7,17 milions d'euros als seus creditors.

Segons el diari, l'empresa de Raúl, dedicada a la producció de panells solars, va fracassar, havent de pagar 7.170.000 euros a una empresa sòcia anomenada Aurantia l'any 2009. Dos anys més tard, l'empresa de Raúl es va escindir. Els creditors diuen que els béns d'aquesta companyia es van transferir a una altra per eludir-ne el pagament.

Segons les informacions que publica el diari, en aquest procés, a més, el mateix exjugador es va embutxacar 1,4 milions d'euros.

Els delictes pels quals s'investiga Raúl poden suposar penes de fins a quatre anys de presó. A més d'aquesta via penal, els creditors han obert procediment civil.

stats