2a divisió
Esports Futbol 20/09/2014

El Llagostera assalta el Miniestadi (0-1)

Els gironins sumen els primers punts a camp contrari gràcies a un autogol de Patric

Ara
1 min
Eloy Gila, defensant per Edgar Ié

BarcelonaEl Llagostera ha derrotat el Barça B al Miniestadi (0-1) gràcies a un solitari autogol de Patric. És el primer triomf dels gironins fora del seu estadi a la Divisió de Plata, després de dues derroten en les primeres sortides.

Els gironins han estat millor que el filial blaugrana, encallat en la fase de construcció. Tot i que els d'Eusebio Sacristán han tingut més possessió i han dominat el partit, han mogut la pilota en una zona inofensiva. El Llagostera n'ha tingut prou replegant-se amb ordre per deixar la porteria a zero, i així sumar tres punts importants per a un nouvingut a Segona que té el repte de mantenir la categoria.

De fet, el Llagostera ha millorat notablement la imatge respecte als partits anteriors lluny del seu estadi. En aquesta ocasió, els de Santi Castillejo han estat més sòlids i ben situats al terreny de joc, tancant-se amb ordre i sortint al contraatac amb facilitat però sense arriscar-se. Només al final, el Barça B ha tingut dues arribades clares, incloent-hi un possible penal que ha reclamat el filial.

Amb aquest resultat, el Llagostera se situa a la zona mitjana de la classificació amb set punts, mentre que el filial és momentàniament cinquè amb nou.

Barça B: Ortolà; Patric, Ié, Diagne, Lucas (Halilovic, min 62); Samper, Bicho (Gumbau, min 77), Grimaldo; Joan Román (Cámara, min 54), Adama i Dongou.

Llagostera: René; Masó, Alcalà, Ruyman, Pi; Diego Rivas, Jordi López; Tarradellas (Simón, min 82), Rico, Gila; Juanjo (Tito, min 77).

Àrbitre: Trujillo Suárez (col·legi canari). TG: Diego Rivas (min 24), Jordi López (min 28), Samper (min 26) i Dongou (min 71).

Gol: 0-1, min 21: Patric (autogol).

stats