COPA DEL REI
Esports Futbol 13/01/2015

El Llevant pensa més en la Lliga després de l'avantatge que té el Màlaga de l'anada

El Ciutat de València acull el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa, amb un 2-0 en contra de l'anada (22 h, GolT i C+ Liga)

Efe
2 min
Juanpi intenta escapar-se de Toño García durant el Màlaga-Llevant de Copa

ValènciaEl Llevant rep aquest dimarts el Màlaga, en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, en un partit que afronta com un tràmit, ja que després del 2-0 en contra de l'anada, i la crisi de resultats que pateix, l'equip està centrat en resoldre els seus problemes a la Lliga (22 h, GolT i C+ Liga).

L'entrenador del Llevant, Lucas Alcaraz, va deixar fora de la llista de convocats a David Navarro, Víctor Pérez, José Luís Morales, Víctor Casadesús, Andrea Ivanschitz i Momo Sissoko; i tampoc pot comptar amb Pape Diop, que està concentrat amb Senegal a la Copa Àfrica.

Alcaraz tornarà a canviar pràcticament l'equip respecte a l'habitual en Lliga i jugadors com Pedro López, Héctor Rodas o Juanfran actuaran en defensa. A més, els migcampistes Víctor Camarasa i El Adoua formarien parella al centre del camp.

El tècnic andalús podria comptar amb Xumetra, Rubén o Esparver en les bandes del centre del camp i David Barral, que no jugarà a Lliga el proper partit per sanció, podria ser la referència ofensiva de l'equip.

Els malaguistes, setens a la Lliga i que van aconseguir una clara renda a La Rosaleda (2-0), desconfien d'aquesta circumstància i el seu tècnic, Javi Gracia, ha deixat clar que l'objectiu ha de ser intentar marcar i no defensar el resultat per sentenciar l'eliminatòria i evitar possibles complicacions acord transcorri el partit.

Tot i que els blanc i blaus són a priori favorits per ficar-se en els quarts de final de la Copa del Rei, al Màlaga ningú es refia del Llevant ni de la seva mala classificació de lliga, després d'haver empatat amb el Deportivo al Ciutat de València (0- 0), perquè el torneig coper és traïdor i qualsevol error pot desembocar en una catàstrofe en l'eliminatòria.

El conjunt de la Costa del Sol, que va empatar a un gol contra el Vila-real dissabte passat a la Lliga, va realitzar un bon partit i sembla rehabilitat després de la garrotada patit fa dues jornades, quan va perdre 1-2 davant l'Almeria com a local.

Per aquest motiu, Javi Gracia ha decidit convocar els mateixos divuit jugadors que van estar en l'enfrontament contra el Vila-real, deixant novament fora de la llista el migcampista Francisco Portillo, que podria anar cedit al Betis, i el davanter argentí Ezequiel Rescaldani.

Els jugadors citats per al xoc contra el Llevant són els porters Ochoa i Kameni; els defenses Rosales, Angeleri, Torres, Antunes, Filipenko i Casado; els mitjans Dubte, Samu García, Darder, Recio, Juanpi, Horta i Samu Castillejo; i els davanters Luis Alberto, Amrabat i Juanmi.

Alineacions probables:

Llevant: Jesús; Pedro López, Rodes, Juanfran, Toño o Nikos, Xumetra, El Adoua, Camarasa, Gavilán, El Zhar, Martins o Barral.

Màlaga: Ochoa; Rosales, Angeleri, Torres, Antunes; Horta, Recio, Juanpi, Samu García; Juanmi, Luis Alberto.

Àrbitre: José Luis González González (C. Castellà-Lleonès)

Estadi: Ciutat de València

Horari: 22 h (GolT i C+ Liga).

stats