Europa League
Esports Futbol 25/10/2012

El Llevant rep el Twente, líder de la lliga holandesa, en la tercera jornada de la Europa League

L'equip granota és segon del seu grup amb tres punts després de guanyar al Helsinborg i perdre contra el Hannover 96

Efe
2 min

BarcelonaEl Llevant rep al Ciutat de València al Twente, líder de la lliga holandesa, amb la intenció de sorprendre a l'equip que, a priori, és el favorit del grup L de la Europa League, malgrat que per ara no ha començat a carburar per Europa on només ha sumat 2 punts en 2 partits.

El conjunt granota arriba a la tercera jornada després d'haver guanyat al Helsinborg per 1-0 en el primer partit a casa i caure a Hannover per 2-1. Amb 3 punts i instal·lats a la segona posició del grup, l'equip de Juan Ignacio Martínez manté intacte les opcions de passar a la següent fase. El tècnic del Llevant no podrà comptar amb Dariusz Dudka, amb una sobrecàrrega als abductors, ni tampoc amb el davanter nigerià, Obafemi Martins, que no va poder ser inscrit per aquesta primera fase.

S'espera que Juan Ignacio Martínez doni descans a molts dels titulars habituals en lliga, i que el porter Keylor Navas sigui el porter titular, mentre que altres poc habituals com els defenses Chris Lell, Héctor Rodas, el centrecampista, Pedro Ríos, o el davanter Gekas puguin formar part de l'onze inicial.

El Twente arriba a València com a líder de la lliga holandesa, on després d'haver jugat 9 partits només ha perdut un partit i n'ha empatat un altre, en l'última jornada, contra el Roda. A la Europa League les coses no li van tan bé, ja que només ha aconseguit dos empats en el dos partits que ha disputat de la fase de grups. El conjunt que entrena Steve McLaren, segueix mostrant-se confiat en poder passar ronda, però reconeix el potencial del Llevant. La baixa més destacada de l'equip holandès serà la de l'internacional Leroy Fer, que té una lesió de genoll.

L'Athletic Club de Bilbao juga a camp de l'Olimpique de Lió, l'equip de Bielsa necessita la victòria per no complicar-se la classificació, ja que fins ara només ha sumat un punt en dos partits. L'Atlètic de Madrid rep l'Académica de Coimbra, l'equip de Simeone és líder del seu grup amb 6 punts.

stats