Futbol català
Esports Futbol 29/06/2013

L'Olot remunta contra l'Arandina i ja és nou equip de la Segona Divisió B (5-1)

Els garrotxins han capgirat a l'eliminatòria definitiva, després de perdre per 3-2 a l'anada, i pugen a la Divisió de Bronze per primer cop a la seva història

M.m.
1 min

BarcelonaL'Olot ha aconseguit l'ascens a la Segona Divisió B per primer cop a la seva història. Els garrotxins han remuntat el 3-2 de l'anada contra l'Arandina i, gràcies a un marcador contundent de 5-1, han derrotat els castellans en el partit definitiu per pujar de categoria.

La Unió Esportiva Olot ha sortit al camp més endollat i de seguida s'ha posat per davant al marcador. Carlos Martínez, protagonista del partit, ha anotat el primer gol al minut 3. Ell mateix ha estat l'encarregat de marcar el segon, a la mitja hora de joc (33'). Mentre que un minut després Raül Rodríguez ha aprofitat una indecisió del central i el porter per marcar a plaer.

Després del descans, al que s'ha arribat amb aquest 3-0 al marcador, l'Olot ha jugat a l'expectativa i l'Arandina ha fet un pas endavant. Gustavo ho ha aprofitat per retallar distàncies al minut 54 i posar el neguit als 3.500 aficionats que s'han desplaçat fins al Municipal garrotxí. Tanmateix, Carlos Martínez ha tornat a marcar i ha deixat el partit i l'ascens gairebé sentenciat.

L'Arandina ho ha provat a la desesperada i ha tingut alguna ocasió per marcar, però qui ha anotat el cinquè han estat els locals, amb un gol d'Edile Matthew superant el porter en un 1 contra 1.

L'Olot havia estat campió de la Tercera Divisió, però va perdre en l'eliminatòria dels campions contra el filial de l'Elx. En aquesta segona oportunitat no han fallat i s'han convertit en un nou equip català a la Divisió de Bronze.

stats