PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/09/2014

El Madrid perd amb l'Atlètic i se situa a 6 punts del Barça (1-2)

Arda Turan sentencia el derbi madrileny i dóna els tres punts als matalassers

A. L.
2 min
Tiago celebra el gol al Bernabéu / SERGIO PÉREZ, REUTERS

BarcelonaEl Reial Madrid està a 6 punts del Barça i només se n'han disputat 9. Després de la golejada a Sant Sebastià de fa dues setmanes, els jugadors de Carlo Ancelotti han caigut 1-2 al Santiago Bernabéu contra l'Atlètic de Madrid, en una nova reedició del derbi madrileny, tot just un mes després de la derrota dels blancs a la Supercopa contra els matalassers. Arda Turan ha donat la victòria a l'Atlètic de Madrid després de culminar una gran jugada per banda dreta de Juanfran. El Madrid ha acabat amb Rafael Varane de davanter centre per buscar el seu poderós joc aeri.

El duel del Santiago Bernabéu ha arrencat amb domini blanc, però ràpidament el conjunt de Diego Simeone –que ha vist el partit des de la grada per la seva sanció a la Supercopa– ha colpejat gràcies a l'estratègia. Córner servit al primer pal, la pilota supera la posició de Cristiano i, amb Casillas sota pals, Tiago s'avança a Benzema per marcar el 0 a 1. El gol ha fet que el Madrid incrementés el seu domini, i l'Atlètic s'ha anat parapetant a prop de la porteria de Miguel Ángel Moyá. El porter ha salvat el seu equip amb una bona aturada a una falta servida per Gareth Bale. La pilota ha fet un estrany i Moyá ha tret la mà esquerra per desviar la trajectòria i evitar l'empat. En canvi, no ha pogut fer res Moyá dos minuts més tard. Internada de Cristiano per banda dreta, supera Siqueira en l'un contra un i el lateral blanc-i-vermell fa caure el portuguès. Cristiano no ha perdonat i ha enganyat el porter visitant per restaurar l'empat.

Al segon temps, l'ímpetu madridista s'ha esvaït i, a poc a poc, el conjunt visitant s'ha fet amo i senyor del mig del camp. El Mono Burgos, executant les consignes de Simeone, ha donat entrada a Antoine Griezmann i Arda Turan. El turc ha estat l'encarregat de sentenciar el Madrid, després de culminar una jugada per banda dreta, amb centrada per baix de Juanfran, que deixa passar de manera intel·ligent Raúl García, i Arda Turan supera Casillas arran de pal. Amb 15 minuts de temps restant, el Madrid ha estat incapaç de crear perill i se situa a 6 punts del Barça.

stats