FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 27/07/2015

El Madrid es diverteix contra l'Inter de Montoya (3-0)

Jesé, Varane i James marquen els gols del conjunt de Rafa Benítez i Kiko Casilla debuta

Cristiano salta amb Biabiany / JOHANNNES EISELE / AFP

BarcelonaEl Reial Madrid continua amb la seva preparació, i ha superat en un nou test, aquest cop a la Xina, l'Inter de Milà de Martín Montoya (3-0). Els de Rafa Benítez han estat molt superiors al conjunt italià, que ha tingut en el porter Handanovic el seu millor home. El Madrid s'ha avançat gràcies a una gran jugada personal de Jesé, que ha retallat a l'interior de l'àrea i ha obert el marcador amb cama esquerra. El central Varane ha estat l'encarregat d'eixamplar distàncies, rematant com si fos un davanter centre una segona jugada d'un córner favorable. Als minuts finals, James Rodríguez ha marcat un gran gol de falta, executant amb cama esquerra un llançament des de llarga distància, fent una gran rosca per establir el 3 a 0 definitiu.

Benitez ha aprofitat el partit per donar minuts als jugadors més joves del planter i va permetre el debut com a madridista de l'ex de l'Espanyol Kiko Casilla.