FUTBOL
Esports Futbol 13/07/2015

El Madrid rectifica i organitza un segon acte per acomiadar Casillas

El club blanc ha volgut compensar la roda de premsa de comiat que va oferir el porter, sol i sense representació del club, diumenge

Gonzalo Romero
2 min
Casillas, durant el seu comiat / EFE

BarcelonaIker Casillas, un dels símbols vivents del Reial Madrid, finalment rebrà un homenatge al nivell dels èxits que ha aconseguit amb la samarreta blanca (13.00 h). El capità, que aquest diumenge es va acomiadar de l'afició del Santiago Bernabéu mig plorant, tornarà a comparèixer davant els mitjans de comunicació, aquest cop acompanyat de Florentino Pérez.

El president del club madrileny no va acompanyar el ja excapità de l'equip, que jugarà al Porto a partir d'aquest estiu, durant l'acte d'aquest cap de setmana. Ni ell ni cap representant del club van assistir a la roda de premsa que va oferir l'internacional amb Espanya, que visiblement emocionat va tancar l'etapa més important de la seva trajectòria com a futbolista.

"Després de 25 anys defensant l'escut de l'equip més important del món, arriba un dia difícil en la meva vida esportiva: dir adéu a una institució que m'ho ha donat tot. Amb nou anys vaig vestir per primer cop la samarreta del Reial Madrid i vaig veure complert el meu somni ", va assegurar, en un emotiu discurs.

Situació tensa

El club i el seu màxim dirigent han decidit rectificar davant l'allau de crítiques que han rebut durant les últimes hores. El porter ha decidit acceptar la proposta de Florentino. La situació, tensa, es va acabar d'incendiar amb unes declaracions de José Luis i Mari Carmen, els pares de Casillas, a 'El Mundo': "La campanya de desprestigi contra el nostre fill Iker l'organitza Florentino el 2010. Ha tingut detalls molt lletjos amb el meu fill", ha dit José Luis.

Els familiars del porter també van valorar el seu fitxatge pel Porto: "El Porto és un equip de Segona B i el meu fill es mereix un equip de més categoria, com el Barça. No m'hauria importat el seu fitxatge pel conjunt blaugrana. A Barcelona són uns senyors", han explicat.

stats