Reial Madrid
Esports Futbol 03/10/2012

El Madrid s'enfronta a l'Ajax d'Amsterdam amb el clàssic a l'horitzó

El conjunt blanc ha derrotat al campió holandès en les últimes dues temporades

Ara
1 min
José Mourinho durant l'entrenament a Valdebebas

BarcelonaEl Reial Madrid visita aquest vespre l'Amsterdam Arena (20:45 hores) en la segona jornada de la lligueta de la Lliga de Campions. Els dos equips s'han enfrontat en les últimes dues edicions del torneig i el balanç en terres holandeses és clarament favorable als blancs que van aconseguir la victòria fa dues temporades per 0-4 i la temporada passada per 0-3.

El tècnic blanc, José Mourinho s'ha emportat tots els seus homes a Holanda, fins i tot al ghanès, Micheal Essien, que ja està recuperat del cop al peu, Ricardo Carvalho que no entra en els plans de l'entrenador portuguès i Fabio Coentrao, que va quedar fora de la convocatòria en l'últim partit contra el Deportivo. Els joves Morata i Nacho també han viatjat amb el primer equip.

A només quatre dies pel clàssic, l'actualitat blanca segueix marcada pel pols que mantenen Mourinho i Sergio Ramos. El diari 'Marca' publicava en portada el desafiament que el defensa sevillà cap a Mourinho tot i que hores més tard ell mateix es va encarregar de desmentir-ho a través del seu compte de twitter.

L'Ajax d'Amsterdam entrenat per Frank de Boer, espera canviar la tendència del seu equip en els últims anys quan s'enfronta als blancs, i malgrat reconèixer la superioritat dels blancs sobre el paper, confia que el seu equip pugui treure un resultat positiu. L'Ajax va perdre la primera jornada al camp del Borussia de Dortmund per 1-0 i necessita començar a sumar punts aviat si vol seguir viu a la Champions. L'exjugador del Barça perd per lesió al davanter serbi Marilem Sulijami i al seu lloc l'ocuparà el jove Danny Hoesen.

stats