LLIGA BBVA
Esports Futbol 06/02/2015

Llevant i Màlaga s'enfronten aquest dissabte (20h) al Ciutat de València

Els locals volen trencar la ratxa de un mes i mig sense guanyar i el Màlaga donar continuïtat a la victòria contra el València

Ferran Mitjà
1 min
Juanlu celebra el segon gol del Llevant contra el Màlaga

BarcelonaLlevant i Màlaga es veuen les cares aquest dissabte al Ciutat de València (20.h / Gol TV i C+ Liga) . Dos pols oposats pel que fa a dinàmiques, si el conjunt andalús arriba havent vençut al València a La Rosaleda, a tres punts de les zona d'accés a Europa League i amb bones vibracions després de la victòria contra l'equip de Nuno. El Llevant, en canvi, és el cuer de la classificació amb 16 punts. Tot i no ser lluny de les places de permanència -a dos punts- necessita la victòria per no complicar-se excessivament les opcions de salvació.

No ho tindrà fàcil l'equip valencià, i és que Nabil El Zhar, Andreas Ivanschitz, Sissoko i Diop causen baixa per diferents molèsties físiques. per contra, però, Lucas Alcaraz recupera David Navarro, baixa per sanció l'última jornada, i podrà fer debutar Ramis i donar més minuts a Uche, els dos fitxats al mercat hivernal. El Màlaga pateix la baixa de Sergi Darder, per acumulació de targetes.

Alineacions probables:

Llevant: Mariño, Iván, Navarro, Ramis, Juanfran o Toño, Xumetra, Simao, Camarasa, Morales, Barral y Uche.

Màlaga: Kameni; Rosales, Sergio Sánchez, Weligton, Boka; Samu García, Camacho, Recio, Samu Castillejo; Juanmi y Javi Guerra.

Àrbitre: Del Cerro Grande (Comité madrileny)

Estadi: Ciutat de Valància

Horari: 20.h

stats