Lliga de Campions
Esports Futbol 05/03/2013

El Manchester United s'indigna amb l'expulsió de Nani a la segona part

Alex Ferguson decideix no atendre els mitjans de comunicació i el segon entrenador argumenta que "no està en condicions físiques" de parlar de l'arbitratge

Ara
1 min
Nani, just desrpés de veure la vermella per la topada amb Arbeloa

BarcelonaL'expulsió de Nani per part del turc Cüneyt Çakir està duent cua al Manchester United. L'equip anglès, que ha quedat eliminat de la Champions a mans del Reial Madrid, després de perdre a Old Trafford per 1-2, considera que la vermella directa que ha vist el migcampista ha marcat el partit.

Tant és així que Sir Alex Ferguson, entrenador dels 'red devils' no ha comparegut a la sala de premsa i ha estat el segon tècnic, Mike Phelan, qui ha atès els mitjans perquè el seu cap "no està en condicions de parlar de l'àrbitre", mentre que el club ha decidit que cap jugador atendrà els mitjans de comunicació.

"Crec que [l'expulsió] ha estat una decisió decebedora que ha arruïnat el joc. Una gran actuació s'ha vist entelada per una decisió", ha dit Phelan, que ha qualificat la decisió com a "molt dura, possiblement increïble en aquell moment del joc".

"Sentim que teníem la tàctica correcta. Estàvem còmodes amb el 0-0 al primer temps. Sortim i marquem un gol que ens posa al davant. Després, quan estàvem controlant raonablement el partit, el joc ha canviat totalment. Ha estat una decisió increïble. Jugar contra el Madrid amb 10 és molt difícil i ens sentim decebuts per haver-ho hagut de fer".

stats