Futbol Català
Esports Futbol 22/02/2011

Es crea el Mataró FC

L'anterior secretari tècnic del club, Eulogio Carmona, funda la nova entitat

Redacció
1 min
El Mataró jugarà l'any vinent igualment a Segona Catalana

MataróUn nou equip sènior apareixerà aquest estiu a Mataró per competir de forma oficial com a nou referent futbolístic de la ciutat. Aquesta és la intenció del seu creador i fundador, l'empresari Eulogio Carmona, que anys enrere s'havia encarregat de la secretaria tècnica del Club Esportiu Mataró, equip que acaba de fer desaparèixer de la competició el seu històric equip sènior. La nova entitat mantindrà els mateixos colos a la samarreta (groc-i-negre) i es dirà Mataró Futbol Club.

El nou Mataró comptarà, en un principi, amb un primer equip i un juvenil. Respecte la categoria on competir, si la possibilitat de comprar una plaça es presenta viable, el nou Mataró podria no haver de començar a jugar des de la darrera divisió, però aquest fet encara és un fil penjant. A nivell oficial, Carmona ja ha presentat tota la documentació necessària per la constitució del club al Consell Català de l'Esport. A la vegada, el club ja disposa de document i numeració oficial de l'Agència Tributària i ha entrat al registre d'entitats de Mataró.

En declaracions de Carmona al portal capgros.com "el projecte Mataró està mort, i jo només frenaria tot això si vingués algú a pagar 1'5 milions d'euros de deute de la SAE del CE Mataró; com que això no passarà, he decidit fer el pas". El nou president fundador argumenta també que "alguns volen intentar celebrar el centenari la temporada vinent; doncs nosaltres celebrarèm que fa 100 anys es va crear un club" en clara referència a l'Iluro, el primer gran club de futbol de la història de la ciutat.

stats