Espanyol
Esports Futbol 21/09/2012

Pochettino: "El partit amb el Betis ha de servir per sumar punts i guanyar autoestima i confiança"

El tècnic de l'Espanyol creu que l'equip està tranquil perquè "és conscient del que fa bé i del que ha de millorar"

Ara
1 min
Mauricio Pochettino demana atenció als seus homes durant l'Espanyol-Llevant

Sant Adrià del BesòsMalgrat haver sumat un sol punt ens quatre jornades i haver encaixat doloroses remuntades, Mauricio Pochettino ho té clar: "L'equip és conscient del que fa bé i del que ha de millorar. Hem de seguir trobant l'equilibri ofensiu i defensiu, però no hi ha ni ansietat, ni obsessió, ni cap patologia", ha afirmat en roda de premsa. "No veig als jugadors angoixats", ha dit, en la línia del que afirmava dijous Raúl Rodríguez.

La baixa de Forlín, amb gastroenteritis, obliga a l'entrenador de l'Espanyol a canviar els plans a última hora. "Hem treballat tots dos sistemes. Pensarem quina pot ser la millor alineació, però entra dins els plans continuar amb el dibuix [del dia de l'Athletic]".

El tècnic argentí creu que "l'afició té confiança en l'equip" i assegura que el vestidor també la té. "Però fins que cada equip no trobi el seu lloc, tot són interrogants", ha comentat, suggerint que la Lliga tot just ha començat i encara queda per definir les posicions i aspiracions de cada club.

Pochettino, que no podrà seure a la banqueta del Benito Villamarín, encara no ha resolt com es comunicarà amb els jugadors, si faran servir 'walkie talkies' o trucades telefòniques, però reconeix que se sentirà "engabiat" sense poder "alliberar l'estrès a l'àrea tècnica". Contra el Betis, "un rival perillós", assegura que hi haurà en joc tres punts "per recuperar la confiança i l'autoestima". A més, ha analitzat el canvi d'estratègia arbitral, molt més rigorosa ara amb les protestes dels entrenadors.

stats