Futbol Internacional
Esports Futbol 15/02/2011

Milan i Tottenham: dos equips en bon estat de forma però marcats per les baixes

Els "Spurs" buscaran un bon resultat tot i la baixa de Gareth Bale per poder mantenir-se vius a una competició a la que no jugaven des de la temporada 61-62

Redacció
1 min
Zlatan Ibrahimovic (esquerra) i Robinho fan broma a l'entrenament del Milan

MilàMilan i Tottenham es veuran les cares en un dels partits d'anada dels vuitens de final de la Champions d'aquest dimarts. Un partit que arriba en un bon moment de forma dels dos equips, especialment pel Milan, que és líder de la Serie A.

Tot i que els 'rossoneri' van tenir molts problemes per classificar-se com a segons de grup -darrera el Madrid-, la bona ratxa de l'equip als últims partits ha esvaït els dubtes sobre el seu joc i ha fet pujra la moral d'un club que no arribava als vuitens des del 2008.

Això sí, pel partit d'aquest vespre tenen baixes importants: Andrea Pirlo i Kevin Prince Boateng, lesionats; i Clarence Seedorf tot just s'acaba de recuperar d'una lesió al bíceps femoral de la cama dreta. Per això es preveu que l'holandès comenci el partit a la banqueta.

D'aquesta manera, Thiago Silva avançaria la seva posició i faria parella al mig del camp amb Gattuso i Flamini. D'altra banda, Pato -que no està en un bon moment de forma- podria ser la parella atacant d'Ibrahimovic.

Al seu davant els “Spurs”. Un equip que arriba a la ciutat italiana amb l'objectiu d'aconseguir un bon resultat de cara al partit de tornada i poder mantenir-se viu a la màxima competició europea, que no jugaven des de la temporada 1961-62.

En aquest partit, el tècnic Harry Redknapp no podrà comptar amb Gareth Bale, que finalment no s'ha recuperat de la lesió a l'espatlla. També és dubte Peter Crouch, amb molèsties a l'espatlla. En canvi, sí que hi serà Van der Vaart, ja recuperat d'un cop al bessó; i també es preveu que pugui jugar Luka Modric, tan sols 15 després de ser operat d'apendicitis.

stats