Futbol Català
Esports Futbol 02/09/2011

Els amants del videojoc FIFA Manager poden jugar-hi amb equips de l'antiga Primera Catalana

El portal microoci.com publicarà dilluns un arxiu especial que es pot instal·lar als ordinadors per redissenyar el joc amb clubs del futbol català

àngel Garreta
1 min
Logotip del videojoc original

BarcelonaEl futbol modest català no només es pot seguir als terrenys de joc i a través dels mitjans de comunicació, sinó que també es pot traslladar a la fantasia dels videojocs d'ordinador. No és un concepte d'aquest segle, però sí que cada vegada està més evolucionat. La pàgina web microoci.com ha ampliat el repertori d'equips seleccionables al joc FIFA Manager 11 per també poder jugar un partit amb els clubs que van formar la Primera Catalana la temporada passada. Hi figuren, a més, els tradicionals equips catalans de Segona A, Segona B i Tercera.

A mitjans dels anys 90, l'històric i emblemàtic PC Futbol va incorporar en una de les seves múltiples versions els equips de Segona B. Fins i tot molts anys després de la fallida de l'empresa Dinamic Multimedia, autora del mític videojoc, un nou PC Futbol fet per una segona productora hi va incorporar la Tercera Divisió. Més recentment i també per a PC, diversos informàtics i programadors catalans van redissenyar part del joc Pro Evolution Soccer, amb els equips de Segona B i Tercera inclosos, i amb els futbolistes reals.

El gran competidor del Pro Evolution Soccer és el joc FIFA. En la versió Manager 2011, els aficionats i jugadors de PC que ho vulguin podran agafar els comandaments i fer un amistós contra el Bayern, el Manchester o el Barça dirigint el Sants, el Tortosa o la Rapitenca, per posar-ne alguns exemples. A partir de dilluns, l'arxiu informàtic estarà disponible a la pàgina web dels dissenyadors d'aquesta adaptació.

stats