LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 28/08/2015

Montilivi entra en escena davant el Numància

El Girona rep aquest dissabte el líder de la Lliga Adelante després d'aconseguir estrenar-se amb victòria a San Mamés (20.30 hores, Canal + Liga 2B)

Efe
2 min
Els jugadors del Girona durant un entrenament / GIRONAFC

GironaMontilivi entra en escena. El Girona i el Numància, equips que van aconseguir els tres punts en la primera jornada de la Lliga Adelante, s'enfronten aquest dissabte a l'estadi català amb el conjunt sorià com a líder de la classificació i els de casa amb l'objectiu de d'estrenar el seu compte de triomfs com a locals (20.30 hores, Canal + Liga 2B).

Després de la meritòria victòria que van aconseguir a San Mamés davant l'Bilbao Athletic (0-1) amb un gol de Jairo, els gironins s'estrenen sobre la seva gespa davant un Numància que ve de golejar per 6- 3 al Tenerife. El Girona arriba a aquesta segona jornada de Lliga sense tenir encara la plantilla al complet, ja que està pendent de tancar un parell d'incorporacions més.

Pedro Alcalá, central del Llagostera, i Ruben Sobrino, davanter de la Ponferradina, són els principals candidats a reforçar l'equip. Mentrestant, el tècnic Pablo Machín recupera a Eloi Amagat, que ha arrossegat problemes físics durant tota la pretemporada, mentre que Coris és baixa per una elongació als isquiotibials.

A més, el mitja punta Borja García, l'última incorporació de l'equip, no estarà disponible, perquè va rebre un cop en el primer entrenament amb els seus nous companys. Machín creu que la golejada del Numància davant el Tenerife "els ha donat confiança" i que, per aquest motiu, els seus homes no poden "sortir relaxats". A més, el preparador del Girona ha elogiat el joc del conjunt sorià: "Compten amb una base ferma de jugadors contrastats i destaquen per la seva efectivitat a pilota aturada", ha dit.

Al davant, el Numància viatja a Girona situat a la primera plaça de la classificació, però amb la intenció de millorar el seu balanç defensiu per rendibilitzar el seu joc ofensiu, que li va permetre golejar a la primera jornada al Tenerife en la segona meitat.

stats