REIAL MADRID
Esports Futbol 06/03/2011

Mourinho: “Quan el Barça no juga bé acaba guanyant perquè passen coses estranyes”

José Mourinho ha dit en roda de premsa que no espera que el Barça punxi perquè d'una manera o altra sempre acaba tirant els seus partits endavant

D.jover
1 min
Mourinho

BarcelonaDe nou, José Mourinho ha apuntat cap el Barça i ha afirmat en roda de premsa que veu difícil que el Barça perdi algun partit de Lliga perquè "quan juga molt bé guanya, i quan no ho fa tan bé també guanya perquè sempre passen algunes coses". En referència al partit del Barça a València, Mourinho ha destacat que "es van veure coses estranyes" i que dissabte, contra el Saragossa "havia d'haver jugat amb 10 jugadors i va acabar amb 11".

Respecte al partit, ha lloat a Esteban Granero, que avui tornava a l'onze inicial per les baixes. El portuguès ha dit que "és el jugador ideal quan juguem en aquest sistema de dues puntes" i ha dit que la seva relació personal amb ell és "excel·lent".

Per acabar, ha dit que ha donat els darrers cinc minuts al jugador del filial Álex perquè "per a ell seria un dia especial" i per a Pedro León no seria "res, al contrari".

stats