FUTBOL
Esports Futbol 11/08/2014

Mourinho: "Cesc és el futur del Chelsea"

El tècnic portuguès ha explicat que l'ex del Barça serà el nou Lampard del conjunt 'blue'

Efe
1 min
Cesc Fàbregas amb la samarreta del Chelsea / CHELSEAFC.COM

LondresEl tècnic del Chelsea, José Mourinho, ha afirmat que Cesc Fàbregas és el migcampista adequat per tapar el forat que Frank Lampard va deixar a l'equip anglès després de la seva marxa al Manchester City. Segons recull la pàgina web del club anglès, el tècnic portuguès ha dit que Lampard, que va jugar els últims tretze anys al Chelsea, "és la història del club, història que ningú pot oblidar".

L'entrenador, tot i això, ha comentat que "Fàbregas és el futur, la història és la història però el futur és més important en aquest moment". "La meva opinió i la dels meus jugadors és que Fàbregas és el jugador adequat per ocupar aquesta posició al centre del camp", ha assegurat el portuguès, que fins aquesta setmana no ha pogut comptar amb la plantilla al complet.

Cesc Fàbregas, de 27 anys, va ser decisiu en l'últim partit amistós del Chelsea contra el Ferencvaros hongarès d'aquest diumenge, ja que el que va ser fa anys capità 'gunner' va aportar el gol que va donar la victòria (1-2) als 'blues'.

El Chelsea, ferm candidat a guanyar aquesta temporada la Premier League, es presenta aquest dimarts davant la seva afició en un partit que l'enfronta a la Reial Societat, partit que també posa el punt final a la gira britànica de pretemporada del conjunt basc.

A la web del Chelsea, Mourinho ha reconegut que no tots els jugadors de la plantilla es troben en plena forma després del Mundial i les vacances, però ha assegurat que estaran preparats per disputar el primer partit de lliga, que comença aquest cap de setmana.

stats