REIAL MADRID
Esports Futbol 05/06/2013

Mourinho: "Cristiano es pensa que ho sap tot"

En una entrevista al programa 'Punto Pelota' el tècnic portuguès diu que no marxa del Madrid per la "pressió"

Ara / Efe
3 min
José Mourinho saludant  els Ultras Sur.

BarcelonaJosé Mourinho ha llançat un missatge a Cristiano Ronaldo. En una entrevista al programa 'Punto Pelota', el tècnic portuguès ha dit que Cristiano "es pensa que ho sap tot". A més, el nou entrenador del Chelsea assegura que no va marxar del Madrid per culpa de la pressió.

Mourinho ha destacat el rendiment esportiu de Cristiano Ronaldo, però, a la vegada, n'ha criticat la falta d'acceptació de la crítica. "Ha fet tres temporades fantàstiques amb mi. He tingut un únic problema amb ell, criticar-lo des del punt de vista tàctic, intentant millorar el que al meu entendre podia ser millorat i no ho va acceptar gaire bé perquè pensa que potser ho sap tot, i un entrenador no el pot ajudar a créixer més ", ha dit l'extècnic madridista.

José Mourinho ha afirmat que "no val la pena" penedir-se de res del que ha fet en tres anys com a tècnic madridista. "No he sentit gaire la pressió, de veritat. Dec ser l'únic entrenador de la història del Reial Madrid que no ha menjat mai en restaurants importants de la dinàmica esportiva, que no he visitat mai redaccions de diaris, que he fet la meva vida entre el club, casa meva i la meva família ", ha expressat.

"No he sentit cap tipus de pressió diferent a altres clubs. El Reial Madrid és un club amb una dinàmica especial, amb un entorn molt especial, però per a mi es va acabar. El proper entrenador ja podrà comentar amb honestedat com ha trobat el club" , ha afegit.

"És millor per a tothom, fins i tot per als jugadors, que són el més important. Tindran suport i tranquil·litat per començar un projecte nou amb un entrenador nou a qui jo, sigui qui sigui, encara que sembla que serà Carlo [Ancelotti], li desitjo el millor", ha reconegut.

El tècnic portuguès ha assegurat que va ser xiulat per una part de la seva afició "per una campanya ben preparada i treballada" de mitjans de comunicació que va acabar "amb èxit basat en la manca d'ètica".

Mourinho té clar que el seu protagonisme en roda de premsa ha servit perquè molts dins del Reial Madrid visquessin millor. "Sóc un entrenador còmode per als altres. Quan tens una persona com jo, no has de donar la cara, no has d'entrar en segons quin tipus de situacions. Quan tens gent que dóna la cara, que va a la lluita, que perjudica la seva pròpia imatge, de vegades no en tens necessitat. Però ens paguen per a això ", ha expressat l'entrenador.

En la seva última xerrada amb els jugadors del Reial Madrid, Mourinho ha revelat que els va parlar "d'ètica" i que no els va donar les gràcies. "Respecto que em critiquessin i que no hagin estat d'acord amb moltes decisions, però com diu Sinatra, ho he fet a la meva manera. Hala Madrid i Mourinho a la seva, a continuar una carrera de la qual estic orgullós després de guanyar els tres títols espanyols".

El tècnic portuguès ha explicat que la seva carrera "no hauria tingut sentit" sense passar pel Reial Madrid i ha deixat un agraïment especial a Florentino Pérez i al seu segon, Aitor Karanka, a qui va oferir d'anar al Chelsea. "Aitor s'ha transformat en un dels nostres. Ha defensat el grup de treball i el club. He volgut que continués amb nosaltres, però entenc la seva decisió. Té contracte, és un home del Madrid, i si continua com a segon tindrà molt a aportar. És el nostre germà espanyol", ha comentat Mourinho sobre el seu segon entrenador durant els tres anys al Bernabéu.

"L'única cosa que puc dir de Pepe és que ha estat amb més d'un peu fora del Madrid i jo l'he portat a dins, he lluitat per un contracte adequat per a un jugador que considero fantàstic i que ha estat fora de l'equip bastant temps per lesió. Ha començat a jugar un nen amb dotze anys menys que ell (Varane), però que en la meva visió ha merescut jugar, i ell no ho ha assimilat", ha opinat Mourinho sobre Pepe i el fet que el central es posés del bàndol de Casillas i en contra del seu entrenador.

"Tota la gent que el volia fora, que li cridava assassí, que cada dia recordava les seves actituds al camp i el seu problema amb el company del Getafe, al qual gairebé arrenca el cap, de sobte tothom s'ha posat del seu costat i l'han defensat moltíssim", ha afegit.

stats