FUTBOL
Esports Futbol 10/03/2018

El Nàstic guanya el Granada i se segueix sentint còmode com a visitant (0-1)

Els granes han trencat una ratxa de set victòries consecutives dels andalusos al Nuevo Los Cármenes

A. N.
1 min
Una imatge del Nàstic-Tenerife

BarcelonaUn solitari gol d'Omar Perdomo al minut 30 de partit ha permès al Gimnàstic de Tarragona sumar els tres punts en un dels estadis més complicats de la categoria: el Nuevo Los Cármenes del Granada, el tercer classificat. Amb aquesta victòria, els granes s'allunyen provisionalment a quatre punts dels llocs de descens i segueixen lluint la seva condició de millors visitants de la categoria. Victòria balsàmica per als homes de Nano Rivas, que han trencat una ratxa de set victòries consecutives del Granada al seu feu.

Ha estat un partit en què els granes s'han defensat amb solidesa i han sabut patir fins al final i mantenir la renda del gol a favor. Dimitrievski ha estat dels més destacats del seu conjunt desfent les oportunitats d'un Granada desesperat que ha xutat més de 20 vegades i ha tingut 14 córners a favor. El signe del partit podria haver canviat a 10 minuts del final quan el col·legiat ha xiulat un penal a Jean Luc. Darwin Machís ha estat l'encarregat de xutar la pena màxima, però l'ha enviada al pal.

Al final, triomf dels de Nano Rivas, que els permet agafar una mica d'aire després d'haver sumat els tres punts en un dels estadis més complicats de la categoria. És la setena victòria dels granes lluny de Tarragona i la setena vegada que han deixat la porteria a zero. La setmana vinent, el Nàstic rep el Córdoba al Nou Estadi.

stats