2a divisió
Esports Futbol 28/04/2012

El Nàstic ha de guanyar l'Alcoià (18 h) si no vol acabar la temporada com a últim classificat

Jorge d'Alessandro ha dit en roda de premsa que el seu equip havia de demostrar que "no és tant dolent"

Efe
1 min
El Nàstic va guanyar 5-0 en el partit de la primera volta / GIMNASTICDETARRAGONA.COM

BarcelonaEl Nàstic té aquest dissabte (18 hores) l'oportunitat de redimir-se davant la seva afició perquè, un cop ja virtualment a la Segona B, ara lluita per aconseguir l'objectiu de no acabar la temporada com a últim classificat. Per aconseguir-ho, ha de guanyar l'Alcoià que viatja amb il·lusions renovades i amb la intenció de reduir els sis punts que el separen de la zona de salvació.

"Hem de demostrar que no som tan dolents", ha dit Jorge D'Alessandro en roda de premsa. La setmana del Nàsitc ha estat marcada per les dures declaracions de Roberto Peragón, que ha tornat a carregar contra la gestió del club després de no cobrar la seva nòmina des del gener.

El tècnic de Buenos Aires, aliè a tota polèmica, alinearà a l'onze al veterà davanter madrileny per donar-li l'oportunitat de parlar al camp i no a la sala de premsa.

Morán i Mingo tornen a l'equip després de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. La plantilla ha estat convocada en la seva totalitat per disputar el partit l'Alcoià, i Sergio Juste, amb problemes musculars, és l'únic membre de l'equip que ocupa la infermeria.

"Matemàticament no estem descendits. Si els jugadors són mínimament intel·ligents entendran que aquests partits són un aparador per poder seguir treballant l'any que ve", va recalcar l'hispà-argentí. Eugeni i Juan Millán, del juvenil del Nàstic, estaran a disposició del tècnic per començar a construir l'equip del futur.

L'Alcoià, amb la seva victòria al Nuevo Colombino de Huelva, ha reactivat la il·lusió i té una oportunitat d'or per aconseguir el seu segon triomf consecutiu i seguir somiant amb la permanència.

stats