Ascens 2aA
Esports Futbol 15/06/2014

El Nàstic remunta contra el Llagostera i deixa l'eliminatòria oberta (2-1)

Lago Junior, de penal, i David Rocha han capgirat el gol inicial de Marc Sellarès

BarcelonaL'eliminatòria d'ascens a la Segona Divisió A entre el Nàstic i el Llagostera es resoldrà d'aquí set dies a l'estadi gironí, després que aquest diumenge els tarragonins han guanyat per 2-1 en el partit d'anada, en un enfrontament en què els d'Oriol Alsina s'han avançat al marcador però no han pogut aguantar el resultat.

El partit s'ha decidit a la segona meitat, després que s'arribés al descans sense gols. Marc Sellarès ha aprofitat un error defensiu del Nàstic (un defensa desfeia el fora de joc) per rebre una passada interior i avançar el Llagostera al minut 57. Un gol molt valuós per als gironins, pel valor doble de les dianes fora del seu estadi.

El Nàstic, però, no ha tardat a reaccionar i ha capgirat el marcador en només quatre minuts. Primer, amb un clar penal que ha transformat Lago Junior (min 65), i després, amb una diana de David Rocha (min 69). Encara arribaria un altre gol dels de Tarragona, però ha estat anul·lat per falta prèvia al porter.

El golejador Marc Sellarès ha vist la segona targeta groga al minut 78 i no podrà jugar el partit de tornada.