Futbol Femení
Esports Futbol 03/05/2013

Tres objectius per a la mateixa Copa

Xavi Llorens, tècnic del Barça femení, Luis Carrión, entrenador de l'Espanyol i Takahisa Shiraishi, del Sant Gabriel, valoren el sorteig dels quarts de final de la Copa de la Reina

Natalia Arroyo
2 min
Luis Carrión, entrenador de l'Espanyol femení

BarcelonaAquest divendres s'ha celebrat el sorteig dels quarts de final de la Copa de la Reina, on Barça, Espanyol i Sant Gabriel aspiren a un dels dos títols importants de la temporada de futbol femení. El Barça s'enfrontarà al Rayo, l'Espanyol al Llevant i el Sant Gabriel, al Prainsa Saragossa.

"Serà una eliminatòria complicada, el Rayo és un equip dur", assegura Xavi Llorens, tècnic blaugrana. "Però serà un extra de motivació per a nosaltres, perquè a la Lliga no ho hem fet gaire bé contra elles. Vam perdre a casa i només vam poder empatar allà. És una bona oportunitat per a demostrar que hem après alguna cosa", afegeix. Per Llorens, l'objectiu del Barça "és arribar a la final", on l'any passat no hi van poder ser en caure amb l'Athletic a semifinals.

El vigent campió, l'Espanyol, arriba en un bon moment a la Copa però toparà a quarts de final contra un dels rivals més sòlids de la categoria, el Llevant. "Estic content, no tenia cap preferència abans del sorteig –confessa Luis Carrión, entrenador blanc-i-blau–. Sóc dels que pensa que tan és qui et toqui perquè, si vols guanyar el títol, et trobaràs amb els millors en alguna de les tres rondes. Al Llevant l'hem guanyat bé a València (0-1) i ens ha derrotat a casa (1-2). "Serà una eliminatòria emocionant, però no gaire atractiva per a l'espectador", conclou, elogiant "el gran treball defensiu" del conjunt valencià.

L'últim en accedir a les places de Copa va ser el Sant Gabriel, que s'enfrontarà amb el Prainsa Saragossa. Takahisa Shiraishi creu que és "un bon rival" i que el seu equip "té possibilitats d'arribar a semifinals, que és l'objectiu". El tècnic japonès recorda les victòries locals en els duels de Lliga i confia en el bon moment que viu la plantilla. "Les jugadores estan intenses i tenen ganes de fer-ho bé i guanyar. Arribem fortes físicament", assegura.

stats