Futbol Femení
Esports Futbol 04/10/2012

El Barça femení juga a Londres amb poques opcions de remuntada contra l'Arsenal Ladies (16 h)

El 0-3 de l'anada al Miniestadi deixa gairebé sense opcions l'equip de Xavi Llorens, que s'acomiadarà de la Champions femenina si no capgira el resultat de l'eliminatòria de setzens de final

Natalia Arroyo
1 min
La blaugrana Sonia Bermúdez encara Alex Scott, de l'Arsenal Ladies, durant l'anada de setzens al Miniestadi

BarcelonaAmb poques opcions, però molta il·lusió. El Barça femení disputa aquest dijous a les 16 h la tornada de setzens de final al Meadow Park de Londres contra l'Arsenal Ladies, amb la llosa del 0-3 de l'anada al Miniestadi. El resultat converteix la remuntada pràcticament en un miracle.

Tot i així, la victòria contundent del cap de setmana 7-1 contra el Sant Gabriel ha recarregat de moral les noies de Xavi Llorens, que, tot i ser conscients de la superioritat del seu rival, també recorden que van disposar de mitja hora de cert domini a Barcelona. "Si no som capaces de superar l'Arsenal, vol dir que no mereixem passar", sentencia Sonia Bermúdez en una entrevista a 'UEFA.com'. La golejadora blaugrana serà una de les armes més potents del Barça per mirar de fer el primer gol a la Champions de la història de la secció.

D'altra banda, l'entrenadora de l'Arsenal Ladies, Laura Harvey, ha anunciat a la web del club londinenc rotacions per al partit, però avisa que les seves jugadores cometran un error si es confien en excés. "No hem de perdre de vista la pilota i hem d'afrontar el partit com es mereix la Champions. Som el campió d'Anglaterra i ho hem de demostrar", ha sentenciat.

stats