Futbol
Esports Futbol 21/02/2014

Pellegrini demana disculpes per haver criticat l'àrbitre del City-Barça

Després que la UEFA obrís un expedient al tècnic, aquest ha asegurat que estava "frustrat" i que: "potser vaig dir alguna cosa que no pensava"

Ara
2 min
Manuel Pellegrini, entrenador del Manchester City / PETER POWELL / EFE

ManchesterManuel Pellegrini ha demanat disculpes per les crítiques a l'àrbitre del City-Barça i ha assegurat que: "potser vaig dir alguna cosa que no pensava". L'entrenador xilè del Manchester City respon d'aquesta manera a l'expedient que ha decidit obrir-li la UEFA pels comentaris que va fer sobre Jonas Eriksson.

"Vam perdre el partit contra el Barça. I això et fa estar frustrat i enfadat. Potser vaig dir alguna cosa que no pensava. Vull demanar disculpes", ha dit Pellegrini aquest divendres a la conferència de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte entre el Manchester City i l'Stoke City. "Vull aclarir que no hi havia cap acusació a l'àrbitre o a la UEFA", ha afegit.

Manuel Pellegrini ha matisat els comentaris que va fer desrés de l'enfrontament del Champions del passat dimarts, en què el Barça va derrotar els 'cityzens' per 0-2 a l'Etihad Stadium. "Vaig dir que l'àrbitre havia decidit el partit perquè no havia xiulat la falta a Jesús Navas, just abans que indiqués penal i ens quedéssim amb un home menys. Es va equivocar i això és un fet. Però evidentment no ho va fer de forma intencionada. La professió d'àrbitre és molt difícil i no va tenir un bon dia".

D'aquesta manera, l'entrenador 'citizen' matisa el comentari que havia fet el dimarts a la nit just després del partit: "Ha afavorit el Barça des del principi fins al final. Penso que no ha estat una bona idea escollir un àrbitre de Suècia i un àrbitreq ue va equivocar-se contra el Barça a la fase de grups. Hi ha llocs on és més important el futbol que a Sècia. Aquest àrbitre va xiular el Barça-Milan de la fase de grups i va equivocar-se greument contra el Barça. Avui s'ha redimit", va dir Pellegrini el dimarts.

stats