Piqué: "Si la justícia ho confirma, cal ser molt dur amb Dani Alves"

L'exjugador blaugrana, que es va retirar al novembre, ho ha dit en una entrevista a RAC1

ARA
2 min
Piqué i Alves

BarcelonaEn una entrevista a RAC 1, l'exblaugrana (2008-2022) Gerard Piqué ha passat revista a alguns temes vinculats amb l'actualitat del futbol i del Barça.

El judici a Dani Alves per una presumpta violació. "És un tema molt complicat perquè el conec i li tinc estima. És molt fotut per a tots, per a ell i per als que vam ser els seus companys. La justícia ha de fer el seu camí. Jo em vull esperar al que digui el jutge, però cal ajudar sobretot la víctima en el procés. Quan ets company seu de vestidor ho comparteixes tot. El veus actuar i no ho pensaries mai. Pero sembla que és així i et quedes en estat de xoc, no t'ho esperes. Si és veritat que ha passat, cal ser molt dur amb ell. Seria inflexible i molt dur, en cas que això sigui així".

Un hipotètic retorn de Messi al Barça. "El futur del Leo només el sap ell. Ha guanyat el Mundial i ara ja ningú pot dubtar que és el millor de la història. El que decideixi, serà un tema seu, d'on pot trobar la felicitat i la seva competitivitat. Si vol continuar competint, el Barça pot entrar en els seus plans. Si vol deixar de competir a aquest nivell, potser va a la MLS (als Estats Units). Seria molt bèstia, per tot el que ens ha fet sentir, que Messi tornés a jugar al Barça".

Sobre el cas Negreira. "Posaria la mà al foc que el Barça no ha comprat àrbitres. Conec el club. Si vols comprar un àrbitre quedes amb ell i li dones un sobre, no cal tot aquest entramat. Els jugadors no en sabíem res. Però crec que això és més de cara als entrenadors i el cos tècnic. Els jugadors que fa molts anys que juguem ja ens els coneixem, els àrbitres. Estàvem del tot fora d'això. No podran embrutar els millors anys del Barça".

La comissió que va cobrar per dur la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita. "No hi ha conflicte d'interessos. No crec que Rubiales [el president de la RFEF] hagi ajudat el Barça. No té cap lògica. Qui vulgui pensar que per això els àrbitres ens van ajudar... Quan jo la vaig jugar, no la vam guanyar ni una vegada i vam caure a les semifinals".

El Barça es quedarà amb la meitat de les entrades de la 'final four' de la Kings League al Camp Nou. "Crec que tots hi sortim guanyant amb l'acord. No hi té res a veure [amb la seva retirada quan el Barça encara li devia diners, per diferiments]. Això ja ho vam deixar resolt amb el club quan en vaig marxar. La final four al Camp Nou, me la vaig imaginar, em vaig escalfar i l'hi vaig dir a Laporta, que ho va veure bé. Si em deia que sí, endavant. Si em deia que no, doncs no passava res". Es disputarà a l'estadi el 26 de març, s'han venut més de 70.000 entrades i tenen un cost que oscil·la entre 10 i 60 euros.

stats